Header Ads

Aliexpress Telefon Kılıfı Önerileri!



1-iPhone Telefonlar İçin 360° Kılıf [2₺ indirim]



Telefonun tamamını saran güzel bir kılıf. Hep estetik hem de koruma amacıyla kullanabilecek güzel bir ürün.










Yine benzer bir kılıf, bu sefer Galaxy S8 için. Üstelik 11.11 İndirim Festivalinde girecek almanızı şiddetle tavsiye ederim.









Başka bir telefon için kılıf bakıyorsanız aşağıdaki linkten 11.11 tarihinde indirime girecek kılıfların linkini paylaşıyorum oradan bakabilirsiniz...












Aliexpress için çok kullanışlı bir uygulama var; AliPrice!

AliPrice Uygulama Logosu

AliPrice nedir?

Aliprice 11.11 indirim gününde ve diğer zamanlarda Aliexpress alışverişlerinizi çok daha uygun fiyatlara yapabilmenizi sağlayan bir tarayıcı eklentisi.
Aliprice aslında Aliexpressteki ürünlerin geçmişe yönelik fiyatlarını gösteren bir uygulama. Uygulamayı tarayıcınıza eklenti olarak ekleyebiliyorsunuz dolayısıyla ekstrada kurulum yapmanıza gerek kalmıyor. AliPrice uygulamasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.





-Ürünlerin Geçmiş Fiyatlarını Görebilme Özelliği

Aliprice sayesinde ürünlerin geçmişe dönük fiyatlarını görebilir ve bu fiyatlara göre ürünün geçmişte daha ucuza satılıp satılmadığını anlayabiliyorsunuz. Bu özellik 11.11 kampanyası dahilindeki ürünlerin şişirilmiş fiyatlı olup olmadığını anlayabilme olanağı sağlıyor.




-Satıcılar Güvenilir mi? Değil mi?

Aliprice uygulaması sayesinde satıcıların analizi çok kolay bir şekilde yapılabiliyor. Satıcının kaç tane siparişi var? Satıcının ortalama puanı nedir? Satıcının iletişimi nasıl? Kargo süresi ne kadar? vs.

Üstelik ürünleri favoriye ekleyip fiyat düştüğünde bildirim gelmesi içinde kolaylıkla ayarlanabiliyor.






Aliprice Chrome eklentisinden (sağ üstten) siparişlerinizi takip edebilir, indirimde olan ürünlere bakabilir, kuponlarınızı kontrol edebilir ve Aliexpress.com da olmadığınız halde alışveriş sepetinizi görebilirsiniz.





Hiç yorum yok